-->

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τα μεγαλύτερα κουτσομπολιά της πόλης! - Συλλογή 2007 - 2011

Συνέχεια
1. Για να σε προσλάβει ακόμα και για λουλουδού στο μαγαζί του ο Νότης Σφακιανάκης... πρέπει να κάτσεις να σε πηδήξει.


2. νυν "μανούλες" - πρώην καραβίζιτες:
Νόνη Δούνια, Γωγώ Μαστροκώστα
(η οποία χώρισε τον Τραϊανό Δέλλα από τη γυναίκα του...), Νίκη Κάρτσωνα (3 χιλιάρικα τη βραδιά - 2 άντρες), Ρέα Τουτουνζή


3. Η ιστορία του Γιάννη Γαλάτη
Δεκαετία '60-'70 ήταν αρραβωνιασμένος στη Μύκονο με μία ταλαντούχα μοδίστρα, η οποία τον πήρε από το πουθενά και τον έμαθε την τέχνη. Κάποια στιγμή χώρισαν (πέθανε;) και το μαγαζί πέρασε στα χέρια του. Σύντομα εκδήλωσε ομοφυλοφιλικές τάσεις και για πολύ καιρό κυνηγούσε ένα νέο παιδί, barman, ο οποίος επί (πολύ καλή) πληρωμή δέχτηκε να τον ικανοποιεί. Ο νέος, όμως, ηράσθη νέα και σύντομα θέλησε να την αρραβωνιαστεί/παντρευτεί, το είπε στο Γαλάτη κι ο τελευταίος προειδοποίησε ότι θα τον κατέστρεφε και θα τον έκανε να το μετανιώσει αν τον εγκατέλειπε για να φτιάξει τη ζωή του με αυτήν. Ο Γαλάτης, εντωμεταξύ, του είχε ανοίξει κι ένα bar και καθώς ο νεαρός άνδρας επέμενε στην απόφασή του, ένα βράδυ έβαλε δικούς του ανθρώπους να "φυτέψουν" ναρκωτικά στο μαγαζί του και έστειλε "μιλημένα" μπάτσους για έρευνα. Ο νεαρός συνελήφθη, κατηγορήθηκε, φυλακίστηκε και κάθε μέρα ο Γαλάτης τον επισκεπτόταν στη φυλακή και του έλεγε: "Πες μου ότι θα χωρίσεις αυτήν που αγαπάς κι ότι θα 'ρθεις πάλι κοντά μου κι εγώ σε βγάζω από 'δω μέσα τούτη τη στιγμή".


4. Διαζύγιο Ελένης Μενεγάκη - Γιάννη Λάτσιου
Είχαν 10ετές συμβόλαιο για διατήρηση του γάμου τους και της δημόσιας εικόνας τους, το οποίο το έσπασε η Μενεγάκη γιατί ερωτεύτηκε το Μάκη Παντζόπουλο.

Ο Γιάννης Λάτσιος, όταν ήταν 18-20 ήταν ζιγκολό και τον είχε πάρει κοντά της κάποια μεγαλύτερή του γυναίκα, η οποία τον αγάπησε κι όταν πια αυτή αποφάσισε να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα στη Γαλλία τον πήρε μαζί της και τον έβαλε σε κάποιο ιδιωτικό Κολέγιο να ξεστραβωθεί (αυτό είναι που λένε όλοι ότι ο Λάτσιος είναι υπερ-μορφωμένος και καρα-σπουδαγμένος... Καλά.)


5. Η Κάτια Δανδουλάκη είναι μεγάλη λέσβω και τα έχει χρόνια με τη σχεδιάστρια Λουκία. Επίσης είναι πολύ σκύλα.


6. Η Μελίνα Μερκούρη δεν ήταν η γλυκιά γυναικούλα που όλοι ήθελαν να πιστεύουν. Ήταν μεγάλη σκύλα κι όποιος της εναντιωνόταν η ίδια φρόντιζε να "θαφτεί" μια για πάντα κοινωνικά και επαγγελματικά.


7. Η Σίσυ Χρηστίδου, μέχρι πρόπερσι τουλάχιστον, έκανε βίζιτες γιατί δεν είχε ποτέ λεφτά και για την αυτο-επιβεβαίωση.


8. Η Ειρήνη Λαιμού, η κόρη του μεγαλοεφοπλιστή, κάνει βίζιτες γιατί είναι εθισμένη στον αγοραίο έρωτα.


9. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κι ο Νίκος Σταυρίδης τα τελευταία χρόνια της ζωής τους "το είχαν γυρίσει".


10. Γιατί ενώ είχαν συλλάβει το καλοκαίρι (την πρώτη φορά) το Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση των "στημένων" των αποφυλάκισαν;
Γιατί είχε στην κατοχή του video που "έκαιγε" τον Παύλο Γερουλάνο (ομοφυλοφιλικές σκηνές κι έτσι).


11. Νίκος Γιγουρτάκης
Όχι και το καλύτερο παιδί. Παρά τα όσα βγήκε κι είπε ο πατέρας του, ήταν βαθιά χωμένος σε εμπορεία ναρκωτικών και παράνομων ουσιών.
Η γκόμενα αυτή που έβγαινε στα κανάλια κι έκλαιγε και έλεγε ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του ήταν μία στεγνή βίζιτα που απλώς του είχε αρέσει λίγο παραπάνω και την είχε κάνει λίγο πιο μόνιμη.
Γενικά με τους φίλους του μιλούσαν πολύ υποτιμητικά για τις γκόμενες-βίζιτες που συνόδευαν, μπροστά τους.
Η δε αυτή τύπισσα που παρίστανε την γκόμενά του είχε κυκλοφορήσει μετά από έναν τσακωμό τους ότι κάποια μέρα είχε μπει σπίτι του χωρίς αυτός να την καταλάβει και τον είχε πιάσει με μία τραβεστί.


12. Η Μιλένα Αποστολάκη τα είχε με το μεγαλοεισαγωγέα της CITROEN στην Ελλάδα και γι' αυτό όταν πια κατέλαβε θέση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης γέμισε την ΕΛ.ΑΣ. με CITROEN αυτοκίνητα.


13. Ο Νίκος Ευαγγελάτος τα είχε πολλά χρόνια με τη Στέλλα Μπεζαντάκου. Την είχε σπιτώσει κανονικά σ' εκείνο το σεμνό μαιζονετάκι που έδειχναν τα κανάλια, με το πισινάκι και, μάλιστα, λέγεται ότι κάποια φορά της είχε φέρει ακόμα έναν άντρα και είχε τραβήξει τη φάση με βιντεοκάμερα. Όσες φορές τα κανάλια την έχουν δείξει να μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία (μία με δηλητηρίαση, μία με γαστρεντερίτιδα, άλλη για τη μύτη της), στην πραγματικότητα ήταν... εκτρώσεις!!! Η Τατιάνα Στεφανίδου τα γνωρίζει όλα, αλλά κάνει το μαλάκα γιατί είναι κολλημένη με την παρτάρα του Ευαγγελάτου και δε θέλει να χαλάσει και τη δημόσια εικόνα της.


14. Το Barouge το είχε ο Ντέμης Νικολαϊδης ο οποίος δεν είχε αφήσει θηλυκιά γάτα απήδηχτη εκεί μέσα. Άλλη από 'κει η Δέσποινα Βανδή που έκανε το μαλάκα...
Φήμες, δε, λένε ότι σε ένα συμβούλιο της ΑΕΚ, εποχή Μάκη Ψωμιάδη, ο τελευταίος είχε πιάσει τον Ντέμη από το ένα πόδι και τον είχε γυρίσει ανάποδα και τον χτύπαγε στο πάτωμα σα χταπόδι...
Ο δε Γιάννης Λεωνάκης, πρώην μουσικός παραγωγός, ιδιοκτήτης bar, κουμπάρος και κολλητός του Ντέμη ήταν ο πρώτος μεγαλέμπορας κοκαϊνης στην Ελλάδα...


15. Ο Στιβ Κακέτσης, όταν είχε πρωτογνωρίσει την Άντζελα Δημητρίου την είχε βγάλει στο κλαρί.


16. Η Δέσποινα Ολυμπίου είχε φάει πολύ π**τσο για να γίνει "γνωστή" τραγουδίστρια.


17. Το αυτό και για το Μανώλη Λιδάκη (φημολογείται με το Μάνο Χατζιδάκι)...


18. Οι παρακάτω λέγεται ότι έχουν πολύ μεγάλο πουλί:
Γρηγόρης Αρναούτογλου, Νίκος Οικονομόπουλος


19. Ο Δημήτρης Καλπάκης, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης και αδερφός της γυμνάστριας Χρύσας Καλπάκη, πριν βγει ραντεβού με γκόμενα, αν γνωρίζει ότι θα παίξει και σεξ, πλένει τα @@ του με οδοντόκρεμα (για να παίρνει και τα πίσω δόντια...)


20. Η γυναίκα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τον κεράτωνε με το φαρμακοποιό της γειτονιάς τους - περίμενε να φύγει ο Μαχαιρίτσας και ξεπόρτιζε.


21. Για το Βασίλη Παπακωνσταντίνου έχουν ακουστεί διάφορα για παιδοφιλικές τάσεις.


22. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος διατηρεί βίλα και έκταση τεραστίων διαστάσεων σε περιοχή του Πύργου Ηλείας, στον κήπο της οποίας έχει κατασκηνώσει η γύφτικη φυλή του και οι οποίοι αρνούνται να εγκατασταθούν εντός του σπιτιού.
Ο γιος του Μάκη έχει δικιά του thrash metal μπάντα.


23. Ο Αλέκος Συσσωβίτης έχει τρελαθεί από το γεγονός ότι πέρασε η μπογιά του και πια έχει μείνει στα αζήτητα και μπαίνει στα μαγαζιά χορεύοντας σα χταπόδι και κάνοντας γενικά μαλακίες, με σκοπό να τραβήξει την προσοχή.


24. Η Φαίη Σκορδά πριν παντρευτεί το Γιώργο Λιάγκα τον ανεβοκατέβαζε σε όλους "μπουχέσα" κι επίσης την εποχή που έμενε στη Θεσσαλονίκη διατηρούσε διαμέρισμα πάνω από την Αριστοτέλους από το οποίο είχε περάσει... στόλος!


25. Ο Γιώργος Λύρας, ο άντρας της Πέγκυ Ζήνα, είχε σοβαρό καρδιακό πρόβλημα λόγω του οποίου δεν μπορούσε να κάνει και παιδιά, γιατί στην πρώτη "έξαψη" μπορεί και να έμενε στον τόπο. Της "ψώνιζε", λοιπόν, ανά τρεις μήνες έναν άντρα δικής του επιλογής, για να ξεδίνει...


26. Πέρυσι η Ελένη Ράντου τα είχε με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Όταν χώρισαν ο Χαραλαμπόπουλος ήταν απαρηγόρητος.


27. Απαρηγόρητη ήταν και η Χρυσάνθη Ραψομανίκη (κόρη του γνωστού μεγιστάνα των διαφημιστικών) όταν χώρισε από το Χριστόφορο Κοτέντο πριν 3 χρόνια!

1. Αλίκη Βουγιουκλάκη
· Έτρωγε πολύ ξύλο από το Δημήτρη Παπαμιχαήλ.
· Ακούγεται ότι ήταν κοπρολάγνος (αλλά επειδή αυτό περισσότερο είχε ακουστεί για την Τζένη Καρέζη μάλλον έπαιζε σύγχυση).
· Η παλιά ΚΥΠ παρακολουθούσε μεταξύ άλλων γνωστών επιχειρηματιών και ισχυρών ανδρών της εποχής και το δεύτερο σύζυγο της Βουγιουκλάκη, τον Κύπριο επιχειρηματίαΓιώργο Ηλιάδη, ο οποίος φημολογείται ότι ήταν φοβερός ανθέλλην και είχε καταγραφεί ότι ένα πρωί έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο την Αλίκη, την πήγε μπροστά από το Σύνταγμα και της είπε "Θα μου πάρεις εδώ πίπα!, όπως είμαστε! Έτσι! Για να ξεφτιλίσω τους Έλληνες!" και εκείνη ζορίστηκε.


2. Η ΚΥΠ είχε καταγράψει τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ δύο μεγάλων επιχειρηματιών πάνω-κάτω της ίδιας εποχής, οι οποίοι συζητούσαν για ένα πάρτυ που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ, με καλεσμένους εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού γίγνεσθαι - μιλούσαν για διαολεμένο κέφι, άφθονη ροή κόκας, τρελά ποτά και μεθύσια κι ότι ... "στο τέλος πιάσαμε τη μικρή τραγουδιάρα, της βάλαμε ένα κερί στον κώλο κι ανάψαμε από 'κει τα πούρα μας"

Η "μικρή τραγουδιάρα" ήτο η... Μαρινέλα!


3. θάνατος Νίκου Σεργιανόπουλου

Τις μέρες του συμβάντος πολλά αστυνομικά ρεπορτάζ μετέδιδαν ότι όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του νεκρού αντίκρυσαν ένα φρικτό και αποτρόπαιο θέαμα, αλλά δεν είχαν μαθευτεί λεπτομέρειες. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν ήθελαν να έχουν συμβεί δύο τινά:
i. Βρήκαν τον εκλειπόντα καλυμμένο από πάνω μέχρι κάτω με κόπρανα
(2 ερμηνείες: Α) ο εκλειπών ήταν κοπρολάγνος,
Β) ήταν πράξη εκδίκησης, επιπρόσθετη στο φόνο, σε συνδυασμό με ξεφτιλισμό και πολύ μίσος
- η ερμηνεία Α) φαίνεται να υπερισχύει, μιας και στην κατάψυξή του, λέει, βρήκαν αποθηκευμένα κόπρανα. Επιπλέον, η ποσότητα των
κοπράνων πάνω στο πτώμα ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να είχε παραχθεί από ένα και μόνο άτομο.)
ii. Βρήκαν τον εκλειπόντα με κομμένο το πέος του και οι πληροφορίες πάλι χωρίζονται σε δύο τινά:
Α) του το είχαν βάλει στον κώλο (βέβαια, δεν εξηγείται κομμένο όργανο με στύση για να του το βάλανε κιόλας),
Β) του το είχαν βάλει στο στόμα

Όπως και να ΄χει, το επικρατές σενάριο για την αιτία του φόνου ήταν ότι ο μακαρίτης είχε ψωνίσει το Γεωργιανό από την Πλατεία Βικτωρίας, είχαν συμφωνήσει ότι ο Γεωργιανός θα έκανε τον ενεργητικό αλλά τελικά ο συγχωρεμένος του ζήτησε να κάνει και τον παθητικό, ο Γεωργιανός δεν το 'ψηνε, τον πίεσε πολύ και εκείνος εξοργίστηκε, αντιστάθηκε και τον σκότωσε.


4. Ο Μέμος Μπεγνής έκοψε τις φλέβες του επειδή τον χώρισε ο Γιώργος Τσαλίκης.


5. Δικηγορικά:
· Γιατί πριν 2-3 χρόνια επιτέθηκε ο Αλέξης Κούγιας στο Γρηγόρη Βαλλιανάτο στο Κολωνάκι;;;
Ο Κούγιας τα είχε με το... Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος, όμως, τον χώρισε για το Βαλλιανάτο κι έτσι ο Κούγιας ζήτησε εκδίκηση.
Κυρίες που έχουν συνευρεθεί σε μαθήματα pilates με τον ΓΑΠ λένε ότι είναι μεγάλη κρυφαδερφή. Εδώ και καιρό, ούτως ή άλλως, είχαν φουντώσει οι φήμες για σχέση του με τον Παύλο Γερουλάνο.
· Ο Κούγιας διατηρεί ιδιωτική προβλήτα στη μαρίνα Ζέας και πηγαίνει στο σκάφος του μικρά Αλβανάκια.
· Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος (βλ. δικηγόρος Κεντέρη-Θάνου) διατηρεί πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι στο οποίο μαζεύει ανήλικα απ' όλες τις φυλές της γης και γίνεται της Πόπης!


6. Την εποχή που το MEGA δοκίμασε το δίδυμο Όλγα Τρέμη - Έλλη Στάη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, την πρώτη μέρα, ως ένδειξη καλωσορίσματος και warming, η Τρέμη κάλεσε τη Στάη για φαγητό το βράδυ σε εστιατόριο που θα έτρωγε με τον τότε σύντροφό της, Μιχάλη Γουλανδρή. Εκείνο το βράδυ η Στάη της "έφαγε" τον άντρα.


7. Η Όλγα Τρέμη τρώει ξύλο από τον τωρινό της σύζυγο και μεγαλογιατρό, Νίκο Νικητέα.


8. Ο Γιώργος Παπαδάκης ("Καλημέρα Ελλάδα") είναι μεγάλο εργοδοτικό καθήκι, φέρεται πολύ άσχημα σε συνεργείο και συνεργάτες, είναι μεγάλος πέφτουλας και αποκαλεί τις δύο ξανθιές κοπέλες που έχει τη φετινή σαιζόν στο πάνελ του... "τα πουτανάκια μου" ("Είναι έτοιμα τα πουτανάκια μου;;; / Ήρθαν τα πουτανάκια μου;;;" κ.ά. τέτοια).


9. Ο Λευτέρης Πανταζής είναι όντως gay - όπου βρεθεί κι όπου σταθεί συνοδεύεται από νεαρό άντρα.
Φήμες, βέβαια, λένε ότι το πάλαι ποτέ τα είχε με την Ντόρα Μπακογιάννη.


10. Το background της κρυφής εγκυμοσύνης της Ντόρας Μπακογιάννη με τον τραγουδιστή Τέρρη Χρυσό, δεκαετία '60: η Ντόρα ήταν 16 χρονών όταν πήγε να παρακολουθήσει μία συναυλία του Τέρρη Χρυσού στο Λουτράκι. Αργότερα πήγε στο καμαρίνι του, όπου έγινε ό,τι έγινε και λίγο πριν η εγκυμοσύνη γίνει προφανής έφυγε με τη Μαρίκα Μητσοτάκη στο Λονδίνο, όπου και εμφάνισαν αργότερα πια το νεογέννητο Κυριάκο Μητσοτάκη ως... αδερφό της Ντόρας!

Τα προηγούμενα χρόνια είχε ακουστεί ότι η Ντόρα "ψώνιζε" νεαρούς άντρες προς ικανοποίησή της κι ότι οι άντρες της προσωπικής της φρουράς ήταν... "διαλεγμένοι" ένας προς ένας.


11. Έλενα Παπαρίζου
· Με τον Τόνυ Μαυρίδη είχαν "καεί" στις καταχρήσεις και ειδικά στο αλκόολ (μπαινόβγαιναν για αποτοξίνωση) και αυτός ήταν κι ένας από τους παράγοντες που οδηγούσε στη διαρκήαυξομοίωση του βάρους τους (συν, φυσικά, οι κόκες και τα σχετικά, βλ. και σύνδρομο Τσάντλερ απ' τα "Φιλαράκια"). Μεταξύ άλλων φημών είχε ακουστεί ότι είχε κάνει πολλές εκτρώσεις (από εποχή Σοηδίας) και ότι είχε διαγνωστεί σε πρώιμο στάδιο σκλήρυνσης κατά πλάκας κι έπαιρνε ειδική φαρμακευτική αγωγή η οποία τη "φούσκωνε". Ακούγεται, δε, ότι δεν είναι και τόσο καλό και αγαθό παιδί όσο (θέλει να) δείχνει...
· Κατά τις πρόσφατες εμφανίσεις της με το Γιάννη Πάριο στη Θεσ/νίκη, βρέθηκε μία νύχτα, μετά το πρόγραμμά της, σε ένα σπίτι με το manager της (τον καινούργιο, ο οποίος είναι gay) και τον γκόμενό του, ένα άλλο ζευγάρι απροσδιόριστου σεξουαλικού προσανατολισμού και ένα 18χρονο χορευτή (για πάρτη της), στο οποίο σπίτι με το που μπήκαν τσιτσιδώθηκαν αυτόματα όλοι και ξεκίνησε ένα μεγάλο όργιο, κατά το οποίο η Παπαρίζου ούρλιαζε "Όσα λεφτά μου 'φαγε ο Μαυρίδης και όσο σεξ δε μου 'κανε... τώρα θα τα πάρω πίσω και θα τα ζήσω όλα!"


12. Γιάννης Πάριος
· Στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν τόσο αδύνατος που τον έστελναν σε μία κυρία της γειτονιάς, μια ράφτρα, να τον ταϊζει για να πάρει κιλά και να φαίνεται πάνω στη σκηνή.
· Πέρυσι το χειμώνα είχε γίνει μεγάλος σάλος στη Θεσ/νίκη με ένα αμάξι που είχε πέσει στο Θερμαϊκό για άγνωστους λόγους... αλλά είχε αποσιωπηθεί σχετικά "περίεργα" το γεγονός. Μέσα στο αμάξι ήταν ο Πάριος... με την Έλενα Ράπτη!


13. Ο Γιάννης Μαρακάκης, κατά τη φοιτητικά του χρόνια στη Νομική έκανε το ζιγκολό σε άντρες κι έτσι προωθήθηκε αργότερα και στο γυαλί (βλ. δικηγόρος σε τηλεπαιχνίδια κτλ.).


14. Ο Δημήτρης Βλάχος είναι ζιγκολό για ηλικιωμένους άντρες και κυκλοφορεί (αναγκαστικά, από το Νόμο) με χαρτί που αποδεικνύει ότι δεν είναι φορέας σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Τσακώνεται με όλους τους φίλους του, δε, γιατί το ζήτημα έχει διαρρεύσει και προσπαθεί να αποκαταστήσει την τιμή του και κάθε τόσο παίρνει τηλέφωνο στα περιοδικά και κράζει ότι άδικα τον κατηγορούν και τον βγάζουν gay.


15. Η Άρτεμις Αλεξανδράτου επίσης παίρνεται με πουρά επί πληρωμή.


16. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πριν την πρώτη τσόντα, ταρίφαρε κανά 700άρι μάξιμουμ τη βραδιά. Μετά την τσόντα όλη η Αθήνα ήξερε ότι πήγαινε 3 χιλιάρικα μόνο το στοματικό. Την "ψώνιζαν" παρέες ανδρών σε δωμάτια ξενοδοχείων (είχε πάει και με μπάτσο στο Καζίνο Λουτρακίου) και αυτή παρέμενε όλο το βράδυ μέσα στο μπάνιο, να ρουφάει κόκα στο νιπτήρα κι όποιος ήθελε πήγαινε από πίσω και την έπαιρνε, αλλά αυτή παρέμενε "κρέας" και παγερή. Φημολογείται, δε, ότι στο κλαρί την είχε βγάλει πολύ πριν τα 16 της ο πατέρας της, ο οποίος την πλάσαρε σε φίλους του επί πληρωμή.


17. Η Ζέτα Θεδωροπούλου ήταν κάποτε... άντρας! Η αλλαγή έγινε στα 17 της, οπότε και ο τότε γκόμενός της την πήγε στο Λονδίνο και της πλήρωσε την επέμβαση.


18. Πέρα από το γνωστό κουαρτέτο Καραμανλής-Ρουσόπουλος-Σπηλιωτόπουλος (το αγόρι με τη μάσκαρα)-Ζαχόπουλος που κρατούσε χρόνια πίσω από την πολιτική σκηνή, ο Καραμανλής (ο οποίος πάσχει και από χρόνια μανιοκατάθλιψη) τα είχε χρόνια με το γνωστό Θεσσαλονικιό κοσμηματοπώλη, Νικήτα Βιλδιρίδη. Στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η γυναίκα του Βιλδιρίδη ανέφερε λεπτομερώς το πώς μπήκε μία μέρα σπίτι και είδε στην κρεβατοκάμαρά της τον Καραμανλή στα τέσσερα και τον άντρα της από πίσω. Χρυσή την έκανε, φυσικά, με τις διατροφές και τις εκχωρήσεις ο Βιλδιρίδης για να αποσύρει αυτές τις μαρτυρίες από την κατάθεσή της.


19. Φήμες έχουν ακουστεί κατά καιρούς ότι τα δίδυμα του Καραμανλή... έχουν πατέρα το... Λουδοβίκο των Ανωγείων!


20. Πριν δύο καλοκαίρια χώρισαν Νίκος Βέρτης - Αντώνης Ρέμος και ο Βέρτης ήταν απαρηγόρητος!!! Ο δε Ρέμος είχε γράψει στο Βέρτη τη μισή Θεσ/νίκη σε ακίνητα...


21. Η Ζέτα Μακρυπούλια, εποχές ?έμου, έπαιρνε μισθό για να παριστάνει τη "γλάστρα" του... ένα νυχτοκάματο του Ρέμου (5 - 7 χιλιάρικα)...


22. Μεγάλο κρυφό ζευγάρι της showbiz που έχουν καταφέρει όλοι και το έχουν συγκαλύψει χρόόόνια τώρα... Ζέτα Μακρυπούλια - Κάτια Ζυγούλη!!!


23. Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη βρίζονται πολύ μεταξύ τους και όσοι τους έχουν δει σε μαγαζιά έξω λένε ότι μιλάνε πολύ άσχημα ο ένας στον άλλον, με φωνές, προσβολές άγριες και τέτοια.


24. Ο μεγαλύτερος γάμος-βιτρίνα στην ελληνική showbiz είναι αυτός της Ζωής Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο οποίος ήταν ανέκαθεν γνωστός πισωγλέντης, καλά κρυμμένος στους επιφανής δικηγορικούς κύκλους. Είχαν προσλάβει, δε, τον Απόστολο Γκλέτσο για να "κανονίζει" όλη την οικογένεια (μάνα, πατέρα, Μαρία-Ελένη) και του "χώνανε" κανονικό μηνιάτικο! Με το διαζύγιο-εξπρές, δε, Γκλέτσου και κόρης Λυκουρέζου, τα έπιπλα που είχαν ψωνίσει για το σπίτι τους τότε, δεν τα ξεπλήρωσαν ποτέ στην εταιρεία από την οποία τα αγόρασαν.


25. Ο λόγος για τον οποίο χώρισαν Νατάσα Θεοδωρίδου - Ανδρέας Φουστάνος ήταν επειδή αυτός την έπιασε καβάλα στον μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου!


26. Την εποχή που Νίκος Οικονόμου - Άννα Δρούζα ήταν ακόμα παντρεμένοι, φήμες λένε ότι παίρνονταν με διάφορους άλλους μεσοπέλαγα σε κότερα κι ότι η Δρούζα αρεσκόταν ιδιαίτερα να πηγαίνει με γυναίκες!


27. Σταματίνα Τσιμτσιλή
· Πήγαινε σχολείο κάπου προς Γαλάτσι-Λαμπρινή-Πατήσια και κάθε πρωί ερχόταν τελείως μαστουρωμένη, με μάτι που έσταζε ναρκωτικά, στον κόσμο της κι έτσι. Μάλιστα, λέγεται ότι εκπορνευόταν κιόλας για να μπορεί να εξασφαλίζει τις δόσεις της.
· Παντρεμένη πλέον με το δικηγόρο Θέμη Σοφό και ταυτόχρονα άνεργη (αφού το ALTER έκλεισε), ο Θέμης της αφήνει "διακριτικά" κάθε πρωί στο κομοδίνο ένα σεμνό ποσάκι για να πηγαίνει να ψωνίζει και να κάνει τα λούσα της. Η δε πεθερά της δε χάρηκε και ιδιαίτερα που ο γιος της διάλεξε μια... ανύπαρκτη...


28. Ανδρέας Παπανδρέου
· Φήμη που έσκασε πολύ τελευταία, ότι ο Ανδρέας τον έπαιρνε απ' τον Πέτρο Κωστόπουλο (γιουσιφάκι που προωθήθηκε όσο κανείς στα media).
· Ο Γιωργάκης Παπανδρέου είχε κάνει έναν πρώτο γάμο (1982) με μία Κύπρια, την οποία χώρισε όταν γνώρισε την Άντα. Η Κύπρια δεν του έδινε το διαζύγιο, όμως, κι έτσι μια μέρα την κάλεσε στον γραφείο του ο ίδιος ο Ανδρέας και της είπε "Αν αύριο δε βρω το διαζύγιο υπογεγραμμένο στο γραφείο μου θα βρουν οι γονείς σου στην Κύπρο το κεφάλι σου σε πιάτο έξω απ' την πόρτα τους"...


29. Ευγενία Μανωλίδου

Τον πρώτο άντρα της, το Μανωλίδη (ο οποίος έγινε γνωστός γιατί στο εξωτερικό παρουσίαζε έργα με μαιάνδρους και κλασικά αρχαιοελληνικά σύμβολα που στα 80's είχαν μεγάλο σουξέ σε Γαλλίες και τέτοια), γνωστό πισωγλέντη που αναζητούσε γυναίκα για "βιτρίνα", τον προόριζαν για τη μάνα της Μανωλίδου, ζωντοχήρα τότε, αναλόγου προφίλ με την Ευγενία. Το προξενιό θα γινόταν σε μια έκθεση του Μανωλίδη, στην οποία η μάνα είχε πάρει και την κόρη μαζί κι έτσι, όταν έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, η Ευγενία μπήκε μπροστά και είπε: "Μάνα κάνε στην άκρη! Αυτός είναι δικός μου!" κι έτσι προέκυψε ο γάμος και τα παιδιά.


30. Σε τραπέζι γάμου έχει ακουστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης ως καλεσμένος να διατυμπανίζει ότι αν μια μέρα πάψει να έχει μπροστά του μικρόφωνα και κάμερες... θα πεθάνει!

Συνεχίζεται... 

1. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε το γιο του Γιάννη, γιατί είναι gay! Στη διαθήκη του ανέφερε: …δεν συμφωνώ με κάποιες επιλογές που έκανε στην προσωπική του ζωή
2. Ο Σταμάτης Φασουλής νοικιάζει, μεταξύ άλλων και ένα ρετιρέ στο Χαλάνδρι, στο οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ένα απόγευμα είχε καλέσει το Μέμο Μπεγνή. Ο Φασουλής είχε κάνει «χρυσό»¨τον Μπεγνή να του κάτσει ( ή να κάτσει αυτός στον Μπεγνή) και από τα παρακάλια γρήγορα πέρασε στην …πίεση. Όλη η γειτονιά, λέει, άκουσε τον Μπεγνή να φωνάζει και να αντιστέκεται. Δεν είναι γνωστό αν τελικά έκατσε ή έφυγε…
3. Εκτός των άλλων, μέχρι και το φετινό Ιούνιο, ο Μπεγνής τα είχε με το Γιώργο Τσαλίκη
4. ο διάσημος τραγουδιστής που … πρόσφατα απέκτησε και παιδί κι ο οποίος γύρω στην άνοιξη συνελήφθη έπ’ αυτοφώρω στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του με τρανσέξουαλ είναι ο Θάνος Πετρέλης! Ο οποίος είχε «μεγάλα μέσα» στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και παρακάλεσε να αποσιωπηθεί το γεγονός πάση θυσία…
5. ο Πετρέλης «την έχει πέσει» ουκ ολίγες φορές σε θαυμάστριές του στα κέντρα όπου εμφανίζεται και δεν διστάζει να δώσει το κινητό του (και να ζητήσει από τις διάφορες..) και μετά τους στέλνει μηνύματα …
6. ένας άλλος που μέχρι και πριν 4 χρόνια «την έπεφτε» αβέρτα σε κοριτσάκια στις τουαλέτες των κέντρων που εμφανιζόταν ήταν ο …Τριαντάφυλλος
7. ο Σταμάτης Κραουνάκης τα είχε με το Γιώργο Μαζωνάκη
8. ο Πέτρος Κωστόπουλος συζούσε 2 χρόνια στο Παρίσι με το Λαλιώτη ( ήταν ζευγάρι φυσικά)
9. ο Πέτρος Κωστόπουλος δέρνει άγρια τη Μπαλατσινού (γυναίκα του)
10. άλλοι διάσημοι που ξυλοφορτώνουν φρικτά τις γυναίκες τους, οι οποίες και τους έχουν καταγγείλει κατά καιρούς, είναι ο Κωνσταντόπουλος (πολιτικός), ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (τσίτα γνωστό!!) και ο Γιάννος Παπαντωνίου. Τον τελευταίο τον είχε απειλήσει πέρυσι και σε εκπομπή του Πρετεντέρη στο MEGAη Λιάνα Κανέλλη ότι θα έβγαινε και θα έλεγε «…πως βγήκε το διαζύγιό του»
11. ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ξεφτιλίζεται αβέρτα από τη γυναίκα του κάθε φορά που βγαίνουν ……
12. ο Λάκης Λαζόπουλος έχει φτιάξει συγκρότημα μπανγκαλόου στη Σέριφο, στα οποία φιλοξενεί τους φίλους του. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής στο νησί έχουν ξεσηκωθεί, γιατί δηλώνουν ότι τις νύχτες εκεί γίνονται τρελά όργια και οι φωνές των συνουσιαζόμενων ακούγονται έντονα.
13. myth baster: κι όμως ….ο Αλέξης Γεωργούλης δεν έχει «κάτσει» στο Λάκη Λαζόπουλο!!!
14. η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη «τα είχε» με το Μιχάλη Χρυσοχοίδη (πρώην υπουργός Δημ.Τάξεως) και έμεινε έγκυος. Η μάνα της έσπευσε να αποσιωπήσει το γεγονός, στέλνοντάς τη στην Αμερική να κάνει έκτρωση και να παραμείνει εκεί για 2 χρόνια..
15. η Βάσω Παπανδρέου παραγγέλνει «μυρωδάτο» από την Ξάνθη…
16. η Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου πράγματι «τα έχει» χρόνια τώρα με το σωματοφύλακά της και θέλουν διακαώς να βάλουν και στεφάνι! Ο λόγος για τον οποίο ο λαιμός της είναι χοντροκομμένος είναι λόγω των ορμονών που έπαιρνε κατά την περίοδο που προσπαθούσε να κάνει παιδί…
17. η Nicole Kidmanείναι μεγάλη λέσβο….
18. ο Mel Gibsonείναι μεγάλος γύφτουλας στο τραπέζι: τρώει με ορθάνοιχτο το στόμα και με τα χέρια
19. γιατί διώξανε το Νίκο Χατζηνικολάου από τον ALPHA?? Ως γνωστόν, ο Χατζηνικολάου «τα είχε» (και ίσως συνεχίζουν ακόμα) με το Γιάννη Πρετεντέρη. Ο λόγος για τον οποίο χώρισε με την Έλενα Κατρίτση ήταν ότι εκείνη, παρ όλο που γνώριζε τις προτιμήσεις του, μια μέρα τον έπιασε καβάλα στον Πρετεντέρη και δεν άντεξε! Ο τωρινός του γάμος με την Κρίστυ Τσολακάκη (η οποία είναι κόρη μίας εκ των αδερφών Μπρόγιερ- που ήταν δίδυμες και τραγουδούσαν σε ελληνικές ταινίες με το Βουτσά ( μία απ’ αυτές είχε παντρευτεί κάποτε κ το Βουτσά), ουσιαστικά είναι μια «βιτρίνα». Η Τσολακάκη «τα έχει» με τη Βίσση και μάλιστα ένα φεγγάρι η Βίσση την είχε πιάσει με την Ειρήνη Μερκούρη και είχε γίνει μεγάλος χαμός !!!
20. σύμφωνα με γνωστό Αθηναίο δάσκαλο καράτε, η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει πολύ καλές π…..ες !!!!!!!!!!!!
21. πριν 2 χρόνια η εκπομπή της Λαμπίρη ανακοίνωνε επί 2 εβδομάδες ότι θα αποκαλύψει θέμα ΣΟΚ! Τελικά το θέμα δεν προβλήθηκε ποτέ γιατί η Λαμπίρη θεώρησε ότι ήταν πολύ χοντρό και ότι θα κατέστρεφε κόσμο…το θέμα ήταν ένα videoμε το Θέμο Αναστασιάδη να τον «παίρνει» από νεαρό άντρα μοντέλο
22. ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Στέφανος Κορκολής και ο Χάρης Ρώμας έχουν AIDS..Επισκέπτονται συχνά αθηναϊκό νοσοκομείο το οποίο είναι γνωστό για την παροχή υποστήριξης σε φορείς του ιού, για εξετάσεις αίματος κ.λ.π.
23. το μεγάλο κουαρτέτο της πόλης εδώ και χρόνια είναι: Αντώνης Ρέμος, Θέμης Γεωργαντάς, Πύρρος Δήμας και Γρηγόρης Αρναούτογλου. Είναι αλήθεια…
24. πριν 2 χρόνια η Ευριδίκη μεταφέρθηκε στο Θριάσειο Νοσοκομείο με …εξαρτήματα στον ….κώλο!
25. η Καλομοίρα παίρνεται με Σαουδάραβες επιχειρηματίες σε βίλα στην Παραλιακή















10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δική μου πηγή, προσθέτω, πρώην προσωπικού οδηγού του γνωστού ανάπηρου πολιτικού μηχανικού Πρόδρομου Εμφιετζόγλου: η 40 άρα μοναχοκόρη του Μελίνα, ανύπανδρη, μανιακή γιόγκι, τέρμα καπνίστρια, σχεδόν σκελετωμένη και με άκρατο εθισμό στις επώνυμες τσάντες όπως Louis Vuitton (50 χήνες τις έδινε ο πατέρας της το μήνα για να λέει ότι και καλά εργάζεται στην εταιρεία του και αυτές συνήθως δε τις φτάναν με αποτέλεσμα συχνούς καβγάδες και απειλές ότι θα την αποκληρώσει) 'ψώνιζε' μία φορά τη βδομάδα σε δωμάτιο του Χίλτον το γνωστό μοντέλο παύλα αποτυχημένο ηθοποιό Γιάννη Σπαλιάρα, το οποίο δωμάτιο κλεινόταν στο όνομα του φίλου μου οδηγού έναντι βέβαια του ποσού -στο χέρι και αφού γινόταν σωστά η 'δουλειά'- των 300 ευρουλακίων.

Ανώνυμος είπε...

πούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλιά κουβάρια

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

e...oxi kai ola....merika apo ayta einai yperbolika kai alla einai pantelws alithina

Ανώνυμος είπε...

Ο κολλητός μου ήταν ο πρώτος μπάτσος που μπήκε στο Σεργιανοπουλο μαζί με έναν συνάδελφο του. Δεν μου είπε για κόπρανα τπτ, τα υπλπ δονητές κοκαινη κ σφάξιμο σαν αρνί ισχύουν! !

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Για τον Καραμανλή με τον Ευταξία δεν λέτε τίποτα;

ASTRID είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Η αδερφη μου δουλευε στο 401. Εκει ειχαν φερει επανειλημμενα τον Ρεμο λογω επιδοσεων του ολυμπιονικη και την Βισση μια φορα με σφηνωμενο μπουκαλι!
Δικαιωμα ΟΛΩΝ να κανουν ο,τι θελουν στο κρεββατι τους αλλά
η υποκρισια καποιων περισσεψε με το να παιζουν αντρουκλες ή γκομεναρες με συζυγους και παιδια!
ΟΛΓΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ

Πικρό χέσιμο είπε...

Αυτό με την Βίσση ποιο έτος έγινε αν θυμάσαι;