-->

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Γυμνοί επώνυμοι Έλληνες και Ελληνίδες για καλό σκοπό (photos)


Ilia Darlin

Singer/songwriter/performer, θα συμμετάσχει στο Madwalk που θα γίνει στις 02/02/2011. Φωτογραφήθηκε την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στο σπίτι μιας φίλης της στην Ακαδημία Πλάτωνος. Φωτό: Photoharrie.
Ilia Darlin
«Μ’ αρέσει το καλοκαίρι στην Αθήνα, που κυκλοφορούμε όλοι ημίγυμνοι και οι νύχτες δεν τελειώνουν ποτέ. Μ’ αρέσει που ανεβαίνουμε στου Φιλοπάππου και χαζεύουμε τα φώτα. Μ’ αρέσει η Αθήνα γιατί μυρίζει πάντα σπίτι».

Άλεξ Ναπολέων Κάβδας

VJ του ελληνικού MTV. Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στον καναπέ του σπιτιού του, στην Αγ. Παρασκευή. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.
Άλεξ Ναπολέων Κάβδας
«Στην Αθήνα μου αρέσουν οι άπειρες δυνατότητες εναλλαγής που μου προσφέρει και η ακατάπαυστη ζωντάνια της!».

Νίκη Χάγια

Δημοσιογράφος. Φωτογραφήθηκε την Κυριακή, 25 Απριλίου, στη βεράντα του σπιτιού της, στο Γουδή. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.
Νίκη Χάγια
«Στην Αθήνα μού αρέσουν οι αγκαλιές του αγοριού μου, οι διονυσιακοί φίλοι μου, ο πρωινός καφές με τη Δάμαρις και οι βόλτες με τον Bonno στο Σκοπευτήριο Καισαριανής».

Μαρία Τσουρή

Πολίστρια της Εθνικής Ομάδας. Ολυμπιονίκης. Φωτογραφήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στο σπίτι της στο Φάληρο. Φωτογραφία: Σπύρος Στάβερης.
Μαρία Τσουρή
«Στην Αθήνα μ’ αρέσει η αύρα της πόλης που ήταν λίκνο πολιτισμού, αφού εκεί μεγαλούργησαν οι αρχαίοι σε τέχνες και επιστήμες, κάτι που το νιώθεις σε πολλά σημεία στο κέντρο. Επίσης, μου αρέσει πολύ η παραλιακή γραμμή από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο και αναρωτιέμαι συχνά πόσο ωραία θα ήταν όλη αυτή η περιοχή πολλά χρόνια πριν».

Νάντια Μπουλέ

Παρουσιάστρια στην τηλεόραση και ραδιοφωνική παραγωγός. Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, στην Παλλήνη. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός
Νάντια Μπουλέ
«Στην Αθήνα μου αρέσει η ευκολία που παρέχει το μετρό για γρήγορη μετακίνηση στο κέντρο και τα όλο και περισσότερα μουσικά φεστιβάλ για όλα τα γούστα».

Δημήτρης Βλάχος

Ηθοποιός, φωτογραφήθηκε την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.
Δημήτρης Βλάχος
«Στην Αθήνα μού αρέσει ότι ενώ είναι πυκνοκατοικημένη, υπάρχουν χώροι όπως το Ολυμπιακό Στάδιο, ο Άγιος Κοσμάς και η παραλία, όπου μπορείς να αθληθείς και να περάσεις όμορφα».

Μαρία Κορινθίου

Ηθοποιός, φωτογραφήθηκε την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στο σπίτι της, στο Π. Ψυχικό. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.
Μαρία Κορινθίου
«Στην Αθήνα μού αρέσουν οι βόλτες στην Πλάκα και στην Ηρώδου Αττικού, ιδιαίτερα το βράδυ, που είναι φωτισμένη η Ακρόπολη».

Αφροδίτη Γεωργούση

Ηθοποιός, ετοιμάζει την έκδοση του πρώτου της θεατρικού έργου με τίτλο «Η ύστατη άχνα». Φωτογραφήθηκε σε ένα παρκάκι στην Πεύκη, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου. Φωτογραφία: Παντελής Ζερβός.
Αφροδίτη Γεωργούση
«Η Αθήνα είναι η πόλη που πονάει και γελάει, δίνει και στερεί, πληγώνει και πωρώνει, είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Ας ξυπνήσουμε κι εμείς μαζί της…».

Μέμος Μπεγνής

Ηθοποιός. Φωτογραφήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο σπίτι του, στο Παλαιό Φάληρο. Φωτογραφία: Photoharrie.
Μέμος Μπεγνής
«Είναι πολλά που μου αρέσουν και πολλά που απεχθάνομαι στην Αθήνα. Θα προτιμούσα να ζω στην Αθήνα του ’20, με τα απίστευτα αρχοντικά, αλλά και στη σημερινή, όταν έχει αδειάσει από τα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια των διακοπών, τον Δεκαπενταύγουστο. Θεωρώ ασύγκριτης ομορφιάς την Πλάκα, απίστευτης αρχοντιάς τη Δ. Αρεοπαγίτου και συγκλονιστικής αισθητικής το Ζάππειο».

Δημητρα Ματσούκα

Δήμητρα Ματσούκα, Ηθοποιός, φωτογραφήθηκε στο Παγκράτι, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Δημητρα Ματσούκα 

«Η Αθήνα μου αρέσει γιατί εδώ μένουν οι άνθρωποι που αγαπώ».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Hθοποιός, τραγουδίστρια των Mamacita On Fire (εμφανίζονται κάθε Δευτέρα στο Villa Mercedes). Φωτογραφήθηκε το Σάββατο 29 Μαΐου, στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας. Φωτογραφία: Μαρία Ντελάκου.
Πηνελόπη Αναστασοπούλου
«Η Αθήνα μ’ αρέσει γιατί μ’ έχει μάθει να ζω μέσα απ’ τις αντιθέσεις κι έτσι να ισορροπώ. Πίσω απ’ όλα τα γκρι έχει πάντα τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Πάνω απ’ όλη τη μιζέρια, την γκρίνια και τη μετριότητα έχει πάντα την Ακρόπολη. Δίπλα απ’ το κλουβί μου έχει πάντα τον Λυκαβηττό και τον οικισμό Παπανδρέου. Και γύρω γύρω θάλασσα».

Μαίρη Συνατσάκη

Τηλεπαρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός. Φωτογραφήθηκε στο σπίτι της, στη Νέα Σμύρνη, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011. Φωτό: Παντελής Ζερβός.
Μαίρη Συνατσάκη
«Στην Αθήνα μού αρέσουν το ξημέρωμα, ο Αύγουστος, οι ταράτσες και το άγαλμα του Δρομέα απέναντι απ’ το Χίλτον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: